dinsdag 29 juli 2014

Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes waarmee je je huid goed kunt verzorgen

Haai! Vandaag deel ik een aantal manieren waarmee je je huid kunt verzorging met dingen die de meeste mensen wel in huis hebben. Dit is heel budgetproof, gemakkelijk en snel! Kijk snel mee.


Je wallen wegwerken
Je kunt je wallen wegwerken met theezakjes, komkommer of uierzalf. Theezakjes leg je (vochtig) voor tien minuutjes op beide ogen. Komkommer kun je invriezen en ter verkoeling gebruiken en uierzalf kun je op je wallen smeren en ze zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Puistjes wegwerken
Voor het wegwerken van puistjes zijn er drie tips.
1. Doe wat Zweedse kruiden op een wattenstaafje en ga hiermee over de puistjes. Herhaal dit een paar keer en de puistjes zullen uitdrogen.
2. Stomen! Kook wat water en ga hier boven hangen. Dek je hoofd af met een theedoek en doe dit voor 15 minuten. Je kunt eventueel bruistabletjes of wat amandelolie aan het water toevoegen.
3. DIY masker! Meng wat babyolie met Nivea crème en breng dit aan op het gezicht. Masseer dit voor 10-15 minuten in en spoel af. Een andere optie: meng wat yoghurt met banaan en laat dit 10-15 minuten intrekken op je gezicht. Spoel het daarna af met lauw water.
Een zachte huid
Tot slot een aantal tips voor een zachte huid:
  1. Haal elke avond een watje gedrenkt in melk over je gezicht.
  2. Je kunt een bad maken met één kopje poedermelk.
  3. Scrub je bij het douchen met een mengsel van zeezout en citroenolie (andere olie kan ook en suiker kan ook, dat is iets milder).
  4. Je kunt ook koffieprut gebruiken.
  5. Je kunt een ijsklontje over je lichaam halen na het douchen. Dat is vooral in de zomer lekker.
  6. Meng dagcrème en bodylotion met water voordat je ze aanbrengt (als je een droge huid hebt).
  7. Prak een rijpe banaan en breng dit aan op je huid. Spoel af na 15-20 minuten.
  8. Smeer je in met amandelolie als je een droge huid hebt (kan ook andere olie zijn).
Dit waren mijn tips! See You Soon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey! Ik vind het heel leuk als je een reactie plaatst! Dit kan een tip zijn, een opmerking of een vraag. Laat je reactie hieronder achter en ik zal (als het kan) reageren! Xxx